AromaTouch


AromaTouch™  is een zeer bijzondere techniek die is ontwikkeld door Dr. David Hill een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. AromaTouch™ is een zachte, ritmische aanraking die, door middel van essentiële oliën die diep het weefsel binnen dringen, ondersteuning geeft daar waar nodig is.

 

Wat is de AromaTouch™ Techniek?

De AromaTouch™ techniek werkt met essentiële oliën en een vriendelijke aanraking langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug tot de voeten. De behandeling heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van masseren, niet het harde kneedwerk. De essentiële oliën doen zijn werk.

 

Wat kan de AromaTouch™ Techniek voor je doen?

In mijn praktijk starten we met een kort gesprek. Daarna mag de bovenkleding uit ( BH mag u aanlaten) en de sokken. U neemt plaats op de behandeltafel en gaat op uw buik liggen. 

 

De massage bestaat uit vier stappen:

1. Stress vermindering

2. Versterken van het immuunsysteem

3. Ontstekingen in het lichaam verminderen 

4. Het verbeteren van de communicatie tussen weefsel en organen via het zenuwstelsel (homeostase) met als doel het zelfhelende vermogen te versterken. 

 

Bij elk van de bovengenoemde stappen worden 2 etherische oliën gebruikt. Door de aromatische geuren die vrijkomen van de essentiële oliën van doTERRA zal u tijdens de massage merken dat het werkt voor lichaam en geest. De massage duurt ongeveer 45 minuten en is zeer ontspannend. Mede hierdoor ook zeer geschikt voor pijnbestrijding bij bijvoorbeeld reumapatiënten.