Contact


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u per e-mail of telefoon contact met mij opnemen. Ik ben telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 18.30 - 21.00 uur. Ik werk uitsluitend op afspraak. 

 

Openingstijden: woensdag van 19.00 - 21.00 uur, donderdag en vrijdag van 10.00 - 21.00 uur. Behandelingen in de avonduren zijn bespreekbaar. Mijn praktijkruimte bevindt zich gelijkvloers aan huis. In overleg is het ook mogelijk om voor Energetische behandelingen op locatie te komen. 

 

sandra@senergiek.nl

06 - 44 72 85 98

De Kommert 25 (parkeren aan de John F. Kennedylaan)

6419 GA Heerlen

 

Tips:

  • Twijfelt u of een massage mag ondergaan, vraag het eerst na bij uw arts.
  • De massages zijn puur therapeutisch of ter ontspanning.
  • Na de behandeling (Energetische behandeling of massage) dient u voldoende te drinken i.v.m. de afvoer van afvalstoffen.
  • Ik val als CAT-collectief therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een Rijks erkende en volledige onafhandelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl
  • Ik werk als CAT-collectief therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode