Sandra dereij - van Leeuwen


Mijn naam is Sandra Dereij - van Leeuwen. Ik ben een toegewijd en enthousiaste Energetisch Therapeut. Daarnaast ben ik massagetherapeut, uiteraard zijn alle opleidingen die daarvoor nodig zijn met succes afgerond. Vanwege de persoonlijke ambitie om gerichtere zorg te kunnen bieden, wordt mijn agenda ook gevuld met aanvullende verdiepende opleidingen.

 

Mijn werkwijze is strikt vertrouwelijk, waarbij intuïtief gewerkt wordt vanuit het hart en met gevoel. Als patiënt ervaart u oprechte interesse, vertrouwen en geborgenheid; u bent letterlijk in goede handen! Mijn natuurlijke rust die gecombineerd wordt met de subtiele energie van healing, respect en ruimte zult u als zeer positief ervaren. Intuïtief voel ik aan wat de beste behandelvorm is om toe te passen tijdens de behandeling.

 

Zorg bieden zit in mijn genen, vandaar ook de keuze om als leerkracht in het basisonderwijs actief te zijn sinds 1994. Niet voor niets krijgen voornamelijk de leerlingen met leer- en gedragsproblemen mijn aandacht, dit past immers prima bij mijn persoonlijke ambitie. 

De Energetische praktijk SENERGIEK is uit deze ambitie ontstaan; het bieden van individuele zorg op maat. Mijn doel is het uitvoeren van behandelingen waarbij lichaam en geest weer in balans komen. Lichamelijke en geestelijke balans is de basis van een goede gezondheid, het verminderd klachten en pijn.

 

Mensen helpen is mijn passie. Graag help ik mensen d.m.v. een Energetische behandeling of massage om te ontspannen en/of om fysieke of mentale klachten te verhelpen. 

 

Gediplomeerd:

  • Energetisch Therapeut 
  • Reiki I, II, III
  • Reiki Master 
  • Massagetherapeut 
  • Dyslexiespecialist op het gebied van taal- en leesproblemen
  • Intern Begeleider