Intuïtieve massage


Dit is een diepere ontspanningsmassage die op de persoon wordt afgestemd. De muziek, de olie, de geur wordt door u gekozen. Mogelijk gaat er een meditatie aan de massage vooraf. Tijdens deze massage richt ik mij niet alleen op de spieren, maar ook op de geestelijke ontspanning. Naast het lichamelijke aspect worden ook het geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau in de massage betrokken.

 

Bij deze holistische massage, zijn de handgrepen gericht op de spieren en worden afgewisseld met ontspannende aanraking die vooral gericht zijn op de energetische huishouding in lichaam en geest.

 

Basisintenties:

  • Helpen losmaken en afvoeren van vastgezette spanning en afvalstoffen.
  • Met liefdevolle handen bevestigen en laten voelen: ‘dit ben jij, je mag er zijn’.
  • Verbinding maken tussen de verschillende delen van het lichaam, alles bij elkaar laten horen, helpen het lichaam weer als één geheel te ervaren. 
  • Bij de intuïtieve massage masseer ik vanuit mijn hart. Er is geen plan of structuur, maar ik luister steeds bewust naar wat mij wordt ingegeven in het contact met u.
  • Intuïtieve massage is een diep helende massage en bij regelmatig herhalen (eens per 4-6 weken is aan te raden) kunt u een wezenlijke groei doormaken. Deze groei zorgt voor innerlijke kracht, mentale en psychische balans, meer zelfliefde en zelfacceptatie en daarmee meer rust en gelukzaligheid in uw leven.

De massage wordt uitgevoerd met warme olie. De intuïtieve massage duurt 45- 60 minuten.